jackpot banner
min bet to win: RSD
Vidikovac
Platinum
min bet to win: RSD
Gold
min bet to win: RSD
Silver
min bet to win: RSD

Promo aktivnosti

Pored milionskih Jackpot dobitaka WINNER Slot Clubovi nude i dodatne aktivnosti koje donose još novih mogućnosti da osetite pobedu kao nikada do sad.

Card-img

Happy Sunday Flash Cash

Svi klubovi

U duhu praznika i lepog vremena stiže nova atrakcija u svim Winner klubovima. Svake nedelje od 12h do 24h očekuje vas prilika da uz minimalni bet od samo 50 RSD osvojite Happy Sunday Flash Cash dobitke ukupne vrednosti od 300.000 RSD. Završite nedelju sa dobicima koji će pokrenuti nove radosti – čekamo vas!

Card-img

PROLEĆNI WINNER FLASH CASH

Klub Zrenjaninski put, Zrenjaninski Put 153h, Beograd

Svake srede i subote, od 20h do 23h, čekamo vas u klubu Zrenjaninski put gde ćemo zajedno uživati u čarima proleća i dobicima koji inspirišu zabavu na drugačijem nivou. Uz minimalni bet od svega 10 RSD čeka vas prilika da osvojite Flash Cash dobitke od 15.000 RSD, i to čak do 3 puta! Vidimo se na mestu koje našim pobednicima garantuje nezaboravno druženje i igru na najmodernijim slot aparatima!

Card-img

WINNER LOPTICE

Klub Novi Beograd, Japanska 12, Beograd, Klub Ledine, Surčinska 102, Beograd

Bubanj sreće se okreće!
Vidimo se u klubu Novi Beograd 8-29. marta svakog petka 20-23h! WINNER loptice vam donose 5.000 RSD promo i to čak 8 puta.
Ne propustite priliku da posetite i WINNER Slot Club Ledine gde svakog ponedeljka 4-25. marta 20-23h učestvujete u 8 dobitničkih izvlačenja 5.000 RSD promo.
Dođite i osetite pobedu!

Card-img

PROLEĆNI WINNER FLASH CASH

Klub Borča, Save Mrkalja 26 , Beograd

Prolećna euforija stiže i u naš klub Borča gde vas čekaju nova iznenađenja i druženje u krugu pobednika. Utorkom i petkom, od 20h do 23h atmosfera pobede će biti na vrhuncu, jer ćete baš tada imate priliku da osvojite Flash Cash dobitke u iznosu od 25.000 RSD i to do 3 puta za veče, uz minimalni ulog od samo 10 RSD. Savršena prilika da oprobate svoju sreću je tu – iskoristite je i uživajte u igri!

Card-img

LADIES AND GENTLEMEN NIGHT

Više klubova

Zajedno – i lepši i jači! Dame i gospodo, čekamo vas u toku marta u WINNER Slot Clubovima da se zabavimo i pobeđujemo zajedno.
WINNER Slot Club Dragulj petkom do 26. aprila 20-23h će vas obradovati Flash Cash dobicima 4x10.000 RSD uz minimalni bet od 10 RSD.
Klub Bujanovac je mesto gde se vidimo subotom do 27. aprila 17-21h! Imate priliku da osvojite Flash Cash 4x10.000 RSD i zabavite se neviđeno.
Čekamo vas!

Card-img

PROLEĆNI WINNER FLASH CASH

Klub Vidikovac, Patrijarha Joanikija 28, Beograd

Čekamo vas u klubu Vidikovac da se igramo, zabavimo i osvajamo vredne prolećne nagrade!
Svakog četvrtka od 14. marta do 25. aprila se družimo od 20h do 23h. Sa minimalnim betom od 10 RSD otvarate mogućnost da osvojite WINNER prolećni Flash Cash od 20.000 RSD i to 6 puta!
Čekamo vas sa ketering posluženjem i dobrom atmosferom koju pravi DJ.

Card-img

LUCKY TICKET

Klub Vračar, Sime Igumanova 2, Beograd, Beogradi, Klub Novi Beograd, Japanska 12, Beograd

Mart je mesec vaše sreće! Stavite je na probu uz Lucky Ticket promociju!
Nagradno izvlačenje na Vračaru spremamo za vas 13. i 27. marta, a na Novom Beogradu imate jedinstvenu priliku da 30. marta pokažete ko je pravi pobednik! Svi mogu igrati sa neograničenim brojem tiketa koji mogu doneti čak 60.000 RSD.⁠
Vreme je da zavrtimo točak sreće i osetimo pobedu, zar ne?
Čekamo vas!

Card-img

U SUSRET PROLEĆU WINNER FLASH CASH

Klub Obrenovac, Kralja Aleksandra I 157, Beograd

Dočekajte proleće na WINNER način!
U klubu Obrenovac vas 12. i 26. aprila 20-23h čeka WINNER Flash Cash akcija 10x10.000 RSD uz minimalni bet od 20 RSD.
Prava je prilika da oprobate sreću i zabavite se uz bend i ketering posluženje!
Vidimo se!

Card-img

Rulet

Svi Winner klubovi

Pored savremenih slot aparata WINNER Slot Clubovi opremljeni su i ruletima najnovije generacije. Kad god poželite igru, uzbuđenje i zabavu, naši rulet aparati biće spremni da vam donesu nalet adrenalina i osećaj pobede kao nikad ranije. Odaberite omiljeni broj i igra može da počne.

Card-img

Četvrtkom od 20h do 23h

Flash Cash

Klub VRAČAR, Sime Igumanova 2, Beograd

Flash Cash Jackpotovi u našim klubovima nude vam priliku da svoju zabavu pojačate dodatnim dobitkom. Aktiviranjem promotivnih Flash Cash Jackopotova naši igrači imaju priliku da osvoje Jackpotove u iznosu od 3.000 RSD. Flash Cash Jackopotovi aktivni su u posebnim promo periodima koji važe samo u odgovarajućim klubovima.

Card-img

Točak sreće

Svi klubovi

Pored slot igara u našim klubovima možete pronaći još načina kako da se zabavite i ostvarite dodatne dobitke. Točak sreće nudi vam šansu da tokom svakog dana osvojite poklon vaučere u iznosu i do 9.000 RSD. Silver članovi imaju priliku da zavrte točak sreće jednom, Gold članovi dva puta, a VIP članovi čak tri puta u toku jednog dana.

Card-img

Besplatno piće

Svi klubovi

Trenuci zabave ispunjeni omiljenog pića donose euforiju koja budi dodatnu strast i uživanje u igri. U Winner Slot Clubovima svi igrači imaju pravo na besplatno piće, dok naši loyalty članovi imaju i dodatne pogodnosti u okviru svog statusa.

Card-img

Rođendanski bonus

Svi klubovi

WINNER Slot Clubovi donose posebne poklone za rođendan svojih pobednika. Ukoliko ste član naših klubova i posetite neki od njih na dan vašeg rođendana, ili 7 dana nakon, toga, dobijate besplatne promo poene za igru na slot aparatima.

Card-img

Bonus poeni

Svi klubovi

Ukoliko ste član našeg loyalty programa pored učestvovanja u dodatnim aktivnostima imate i mogućnost prikupljanja bonus poena. Ove poene možete zameniti za promo tikete čije iznose možete iskoristiti za svoju zabavu na najmodernijim slot aparatima.

Card-img

Gosti iznenađenja

Klub Obrenovac, Kralja Aleksandra I - 157

WINNER Slot Clubovi su mesto koje okuplja pobednike - svakog meseca u našim klubovima pored visokih dobitaka i velikog broja promotivnih aktivnosti očekuju vas i gosti iznenađenja.
Postanite deo zajednice pobednika i podelite osećaj pobede sa nekom od javnih ličnosti koja će inspirasti vašu zabavu.

Card-img

Pokloni

Svi klubovi

Visoki dobici i posebne promotivne aktivnosti nisu jedino što će obradovati naše posetioce. Igra i zabava u našim klubovima donose i vredne poklone za sve igrače.